25 Ocak 2025
Gündem

BOLU DAĞI'NDA KAR YARIM METREYİ GEÇTİ

Bolu’da, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde 4 gündür aralıksız olarak devam eden kar yağışı ve yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar yağışının etkili olduğu Bolu Dağı’nda yeşil alanlada kar kalınlığı yarım metreyi geçti.

BOLU DAĞI'NDA KAR YARIM METREYİ GEÇTİ
26 Mart 2021

Bolu’da, 4 gün önce başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu ve yeşil alanlarda kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği TEM Otoyolu  Bolu Dağı kesimi ve D-100 karayolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde sürücüler güçlükle ilerliyor.

Karayolları ekipleri D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sisin de etkili olduğu Bolu Dağı güzergahında görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düşmesi sebebiyle sürücüler güçlükle ilerliyor. Polis ekipleri, sürücüleri hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde uyarıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.