25 Ocak 2025
Gündem

TURİZM ŞEHRİ BOLU BİR KAVŞAK SORUNUNU ÇÖZEMEDİ

Bolu valilik önünde bulunan kavşakta sürekli olarak kavşaktan dönemeyen büyük araçlar nedeniyle tıkanıklık yaşanıyor.

TURİZM ŞEHRİ BOLU BİR KAVŞAK SORUNUNU ÇÖZEMEDİ
26 Ocak 2020

ilimiz siyasileri tarafından "turizm şehri olacağız" sözlerini devamlı duyarız. Maalesef bu söylenenlerin aksine turizm ile alakalı birçok sorun gündeme dahi getirilmiyor.

Bu sorunların en basiti ve en göz önünde olanı Bolu valilik önünde bulunan kavşak ise yaptığımız haberleri haklı çıkarırcasına turizmin önünde engel olarak dimdik ayakta durmaya devam ediyor.

Bugün öğle saatlerinde her zamanki gibi Bolu'ya turist getiren bir otobüs valilik önündeki kavşaktan dönmeye çalıştı. Sürücü diğer şehirlerdeki gibi normal bir kavşak zannederek dönmeye çalışması sonrasında karşılaştığı manzara karşısında çaresiz kaldı. "ALLAH belamı verseydi de buraya girmeseydim" sözleri eşliğinde şaşkınlık yaşayan otobüs şoförü, kavşağın büyük olması ve kavşakta park etmiş araçlar yüzünden otobüsü döndüremedi.

Trafiğin tıkandığı kavşakta uzun kuyruklar oluştu ve birçok sürücü ters yönden gitmek sureti ile kavşaktan ayrıldı.

Artık insanı tiksindiren bu görüntüyü gören vatandaşlar, "Bolu'nun turizm şehri olması hayal. Bir kavşak problemini halledemeyen Bolu nasıl turizm şehri olacak?" şeklinde tepki verdiler.

2 yorum yapılmış

  • Imdat26 Ocak 2020 - 10:23
    Abi hep aynı otobüs takılıyor, oda artık başka yoldan gidsin
  • Bolulu26 Ocak 2020 - 14:26
    Öncelikle kavşaklardaki geçiş üstünlüğüne Bolu plakalı araç sürücüleri kadar ne farklı illerde ne Bolu içinde uyan yok. Orada ve bir kaç kavşakta büyük araçların dönüşü sorun. Kavşaklar dar ve hatalı park iyice trafiği kilitliyor. O kavşak için teknik olarak bir şey yapılabilir mi bilmem ama hatalı park için kesinlikle ceza uygulanmalı..

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.