25 Ocak 2025
Gündem

Bolu’da, banka kartını kullandıran şahsın kötü sonu

Bolu’da, M.E.’nin hesabını kullanarak dolandırıcılık yapan Cihan S. 3 yıl 4 ay hapis ve bin 600 lira para cezasına çarptırıldı.

Bolu’da, banka kartını kullandıran şahsın kötü sonu
5 Aralık 2024

HABER: BERFİN MUTLU

Edinilen bilgiye göre, Mustafa E. İsimli vatandaş caddede yürüdüğü sırada yanına gelen Cihan S., banka hesaplarında sorun olduğunu belirterek, Mustafa E.’den banka hesabını kullanmak için izin istedi. Hesaba para geleceğini söyleyen Cihan S.’nin teklifini kabul eden Mustafa E. banka bilgilerini verdi.

Parayı Mustafa E.’den alan Cihan S. olay yerinden uzaklaştı. Mustafa E.’ye para gönderen Umut Ç. bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak şahıslardan şikayetçi oldu.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Cihan S. ve Mustafa E. Hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan Cihan S., “Mustafa E.’yi tanımıyorum. Hesabına gelen para neden geldi bilmiyorum. Ben kartlarımı ve not defterimi kaybettim. Kimseyi dolandırmadım. Bu yüzden zararı de ödemek istemiyorum” dedi.

Sanık Mustafa E. İse, “Cihan S. para çekim limitini doldurduğunu söyledi. Ben de ona Ziraat Bankası kartımı verdim. Gelen parayı benden aldı. Ben kimseyi dolandırmadım” dedi.

Savunmaları dinleyen mahkeme heyeti, Mustafa E.’nin beraatine karar verdi. Cihan S. ise, 3 yıl 4 ay hapis ile bin 600 lira para cezasına çarptırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.